Ada Ke Upah Buat Assignment ?

Ada ke upah buat assignment ?

Ada ke Upah Buat Assignment ?

Ada ke Upah Buat Assignment ? Persoalan yang menjadi igauan sebenarnya bagi yg baru kenal apa erti assignment.

Sebelum ini ada juga catatan kt blog ini pasal upah buat assigment tapi khusus untuk bidang subjek bahasa arab, pengajian Islam, tapi kita diperluaskan lagi skopnya kepada subjek sains sosial, kewangan Islam dan research methodologi.

Ada ke upah buat assignment ?

Percaya atau tidak kadang2 bkn buat 100% sekadar membantu tapi juga 100% disebabkan problem pelajar tu sendiri terutama kengkangan masa yang sgt tak mengizinkan.

Khidmat Upah Buat Assignment Bahasa Arab dikendalikan oleh kepada mereka yang mahir dalam bidang masing-masing, laman ni sekadar mengiklankan saja.

Ada ke upah buat assignment ?

So mcmana ya ? rujuk balik kepada posting2 yg telah dicatatkan. Mungkin ada kebenarannya sebab kawan saya ini teramat bz juga dengan tugasan yang berkecamuk untuk disusun utk jd seperti puzzle.

Buat je lah apa pun asalkan bermanfaatkan bukan penipu…bukan merompak…

Sejak hampir 5 tahun kawan saya fokus dalam bidang ini, sekarang dia sambilan menyambung pengajian dalam bidang Master.

Tapi boleh bincang dan runding je lah dengan kawan saya tu dengan whatapps : 011-56773191

Ada ke upah buat assignment ?

Pastu dapat kurang ke kalau banyak ya..mengikut kawan saya buat benda ni bukan senang semudah abc juga,

ia perlu baca mcm2 jurnal, ia perlu teliti, ia perlu disintensiskan, cari idea, perah otak, geledah laberi berdktan gak, kena cari bahan rujukan buku fizikal, bukan main hentam saja kt internet..

memang sakit kepala juga sebenarnya…kalau sapa2 pernah buat assigment mmg tahu lah cam nak mendidih otak juga.

Tambahan pula jenis soalan analisis dan soalan cam ne nk applikasikan bagi sesuatu teori, walaupun ilmu dihujung jari kalau malas nak usaha nak bergerak mana datang bergolek depan mata.

Apa yang penting USAHA ni ada mcm2 jenis bentuknya gak…byk hala tujunya gak…kadang sampai tak terbayang gak bentuk2 dinamakan USAHA.

Tiba2 ada juga yg mau minta dikurangkan upah..kawan saya terus kata :

kalau jual baju raya boleh nk krgkan ni kalau benda2 tenaga cam ni sepatutnya tidaklah kan..

Baiklah, pjg2 plak duk promote projek kawan apapun yang berminat terus berhubung dengan dia je lah ni :

No whatappsnya sekali lagi 011-56773191 pasti anda dapat jawapan : Ada ke upah buat assignment ?

 

Perkhidmatan Menyiapkan Assignment Jurusan Pengajian Islam & Bahasa Arab

Sekiranya anda menghadapi masalah untuk menyiapkan assignment….

Kebuntuan dan kebebanan anda dengan kekangan masa yang terlalu suntuk dengan urusan kerja…(kadang-kadang kerja di luar kawasan/traveling/bebanan kerja yang melampau dsb) sehingga kehilangan fokus dan masa untuk menyiapkan tugasan yang diberikan oleh tutor/pensyarah…

Bagaimana penyelesaianya ? Al-Ahlam Resources cuba leraikan masalah anda, tambahan pula tiada kemahiran dan pengetahuan untuk membuat assignment mengikut format yang betul?

Memandagkan, kekangan masa dan tenaga kerana beban tugas dan komitmen keluarga? Ingin menumpukan perhatian dan kefahaman kepada subjek yang sukar, jadi tiada masa yang mencukupi untuk menyiapkan assignment? Menghadapi masalah kesihatan?

Jangan gusar lagi kerana kami bersedia membantu anda menyediakan assignment yang berkualiti dan dijamin memenuhi keperluan assignments sepertimana dikehendaki pensyarah atau tutor anda…

Sesungguhnya kami tidak menjamin anda mendapat markah yang tinggi tetapi anda boleh hantar deraf atau bincang  dengan tutor/pensyarah terlebih dahulu untuk disemak atau tambahbaik. (Setiap pemeriksa mempunyai hak dan citarasa tersendiri dalam pemberian markah)

Oleh itu, jaminan kami hanya dapat menyediakan setiap tugasan ini dengan kemampuan dan terbaik untuk anda dengan pelbagai rujukan buku, jurnal, majalah dan sebagainya berdasarkan pengalaman dan kemahiran yang pihak kami ada.

 

SEBAB ANDA MEMILIH KAMI KERANA :

PENGALAMAN

Mempunyai pengalaman selama hampir 5 tahun dalam menyediakan assignment kepada pelajar full time mahupun part time.

KELAYAKAN
Graduan dan bekerja di bidang Perundangan Islam serta pernah menetap di Timur Tengah hampir 12 tahun maka tahap pemahaman dan kefasihan di dalam bahasa Arab  dan Pengajian Islam yang baik menjadi satu kemestian.

SUBJEK
Fokus penyediaan tugasan bagi subjek keagamaan seperti Bahasa Arab dan Kesusasteraan, Ulum Hadis, Ulum Quran, Feqh Ibadah, Feqh Perbandingan, Feqh Jenayah, Akidah, Feqh Muamalat, Sains Sosial dan lain-lain.

KLIEN

Pernah menyediakan tugasan untuk pelajar-pelajar dari Open Universiti Malaysia (OUM),UPSI,UKM,UUM dan sebagainya.

KUALITI

Dijamin penyediaan tugasan adalah berdasarkan kehendak soalan (dengan syarat, soalan & academic planning disertakan), mengikut format APA, berkualiti tinggi dan tidak copy & paste daripada assignment pelanggan lain. Banyak menggunakan buku-buku rujukan fizikal dan menganalisa kefahaman.

JAMINAN MASA

Menyediakan warranty period selama dua (2) minggu dari tarikh penyerahan assignment, anda boleh meminta pembetulan dan penambahan berdasarkan daripada komen pensyarah(Bergantung kepada proses anda hantar kepada kami dan pendepositan.

 

SEKIRANYA ANDA BERMINAT…

DEPOSIT

Anda dikehendaki untuk membayar deposit RM120.00 (Bagi Bahasa Arab)  bagi setiap assignment  dalam Bahasa Melayu RM100.00 sebelum assignment berkenaan dibuat. Ini untuk mengelakkan pelanggan yang tidak berkomitmen dan pemprosesan pihak kami mencari bahan-bahan rujukan dan menganalisa kehendak soalan serta sumber yang akan diperolehi.

DUE DATE ASSIGNMENT
Assignment yang diterima perlulah mempunyai tarikh akhir penyerahan sekurang-kurangnya satu (1) bulan.

HARGA ASSIGNMENT
Bergantung kepada tahap KESUKARAN dan bilangan mukasurat yang diperlukan, namun ianya boleh dirunding

CAJ TAMBAHAN

Assignment yang diperlukan kurang daripada tempoh satu (1 bulan) akan dikenakan caj tambahan (bergantung kepada tahap kesukaran soalan).

Sekiranya Universiti anda menggunakan pembelajaran Elektronik dan memerlukan pihak kami menjawab persoalan melalui forum dsb. akan dikenakan caj tambahan.

METOD PEMBAYARAN

Pembayaran deposit dan pembayaran baki harga assignment perlulah dibuat ke dalam AL-AHLAM RESOURCES sekiranya anda melalui web ini tanpa melalui orang tengah. Nombor akaun akan diberikan kepada pelajar yang benar-benar berminat dan telah menghantar soalan sahaja.

DISKAUN

Sekiranya anda menghantar lebih dari dua (2) assignments, diskaun sebanyak RM20 daripada jumlah harga assignment akan diberikan.

PERKHIDMATAN LAIN

Menyediakan khidmat mencari bahan/sumber dalam Bahasa Arab atau keagamaan atau untuk penambahan desertasi tugasan anda.
SEKIRANYA ANDA BERMINAT DAN SERIUS @ MEMPUNYAI SEBARANG PERTANYAAN @ INGIN MEMBUAT TEMPAHAN DAN BERSETUJU DENGAN TERMA DAN POLISI AL-AHLAM RESOURCES, Hubungi SMS atau Whatapps ke no : 011 56773191 dengan segera.