Org bisnes kita nk bisnes juga, akaun dengan bisnes berpisah tiada, kalau zaman dulu orang kata buat akaun ni susah..tade masa..yang tau aku berniaga je..mana modal mana untung kadang entah kemana..ini pengalaman aku dulu lah…. Tapi sekarang tak dah. Sebab….Kalau dulu, memang susah nak manage bisnes. Bisnes memang buat duit, tapi saya sendiri tak tahu duit tu mengalir ke mana. Tapi cuba bayangkan bila dengan program niagawan sangat mudah, tepat dan berkesan tau !

Cukup bulan duit tak cukup. Itu yang banyak jadi kes rompak duit syarikat..Tapi sekarang, bisnes lebih efisien dan terurus walaupun takde di kedai atau ofis. .Hujung bulan, automatik tahu untung rugi bulan ini berapa, duit belanja pergi mana, kenapa bisnes tak untung. .Uolls yang mana buat bisnes dan masih lagi guna cara lama, ubah la pakai sistem. Bahasa org biasa sebut Inovasi lah… So aku nak berkongsi utk memudahkan cara kita jaga akaun dengan berkesan…Memang sangat2 rekomen pada semua business owner.

Nak tau maklumat lanjut ke tak ? klik sini NIAGAWAN

By Muhammad Soulhiey Zeckry

Merupakan seorang pengkaji, penulis dan pendakwah yang sentiasa mencari cahaya.

One thought on “Segalanya telah berubah dengan Niagawan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.