Berbelanja besar untuk sistem akaun dari luar negara tetapi hanya gunakan fungsi basic sahaja, apa cite ni…

Puan Ashikin pernah membeli satu sistem akaun dari luar negara tetapi disebabkan tidak faham istilah-istilah akaun, beliau terpaksa uruskan akaun syarikat secara manual walaupun beliau telah menghabiskan sejumlah wang yang besar..

Setelah beliau menggunakan Niagawan semuanya selesai. Walaupun harga murah tetapi sangat berbaloi kerana Niagawan dilengkapi dengan fungsi untuk memudahkan urusan akaun syarikat beliau.
.Apa yang menarik tentang Niagawan?

✔ Dapat rekod sales
✔ Dapat print resit dengan senang
✔ Dapat keep track proses penghantaran kepada pelanggan


Klik SINI sekarang dan team sales Niagawan akan bantu selesaikan masalah anda.

By Muhammad Soulhiey Zeckry

PENDIDIKAN Pengajian Islam dan Bahasa Arab (Syariah), Universiti Al-Azhar Of New Damietta City, Diploma Amalan Kehakiman dan Guaman Syarie. Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Certificate Of Mediation (USIM-JKSM), Skuad Sulh-Mediasi, Ahli Pertubuhan Gabungan Pesuruhjaya Sumpah Malaysia (PESUMA 0398) dan Ahli Pertubuhan Kebajikan Islam Kuching (PERKACH). MAZHAB: Imam As-Syafie` dalam bidang FIqh dan Berimamkan Syeikh Ibrahim Ad-Dasuqi dalam bidang Tasauf. PENAFIAN : Tidak semestinya tulisan dalam laman ini adalah pandangan muktamad penulis. PENDIRIAN : Pencinta Keharmonian, Keamanan dan Kesejahteraan Umat Sejagat. Pegangan Ahli Sunnah Wal Jamaah. SOKONGAN PADU :>>>Tabung Muallaf 50 Sen Sehari>>>

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.