FUYOO, SRENDAH RM 999 JE POS KERETA GI SABAH SARAWAK, BIAR BETIK VENTURA NI? JIMAT KAW KAW!
.
.
Tawaran serendah RM 999 utk semua jenis kereta x kira jenis Sedan,Kompak,Suv,Mpv n 4×4 dari Port Klang ke Sabah (Kota Kinabalu Port) n Sarawak (Kuching Port)
.
Untuk semua jenis motorsikal pula dari Port Klang ke Sabah (Kota Kinabalu Port) n Sarawak (Kuching Port) adalah RM599.
.
Tertakluk kepada terma dan syarat.
.
Ha korg mne yg nak hantar kereta ke Sabah Sarawak tu, tunggu apa lagi cepat2 booking slot. Takut terlepas promosi ni nanti frust tktidur malam. Senang je nak join promosi cabutan bertuah ni. Cuma perlu booking slot penghantaran ke Sabah Sarawak je, automatic korg layak menyertai. Tunggu apa lagi, jom!
.
Nak pos kenderaan anda? Call je terus no kat bawah ni okeh!
.
En Faiz 010 385 1177
En Faiz 010 385 1177
En Faiz 010 385 1177
.
Atau kalau nak tahu lebih lanjut klik je link wassap ni n terus ke wssap kita
.
wassap.my/60103851177/sayanakposkeretadgnventura
wassap.my/60103851177/sayanakposkeretadgnventura
wassap.my/60103851177/sayanakposkeretadgnventura
.

By Muhammad Soulhiey Zeckry

Perumpamaan bagi permulaan mahabbah seperti seorang lelaki yang menghidu bau kasturi. Sentiasa dia mengikut bau itu sehingga dapat bauan tersebut. Bertambah bauan itu sehingga masuk ke dalam rumah kasturi itu. Apabila sudah masuk ke dalam rumah maka bau itu menyeliputi segala bau sehingga tidak terbau lagi. Demikian penuntut kebenaran, sentiasa hatinya ditarik kepada hadrat. Sentiasa dahaga kpdNya sentiasa mengadap sehingga tenggelam didalam menghadap cahaya. Itu adalah hadratil musyahadah. Maka tenanglah jiwanya, hilang dahaganya dengan terhasil oleh sampai kepada al Habib. Tidak kekal kecuali adab dan ketinggian pada maqomaat PENAFIAN : Tidak semestinya tulisan dalam laman ini adalah pandangan muktamad penulis. PENDIRIAN : Pencinta Keharmonian, Keamanan dan Kesejahteraan Umat Sejagat. Pegangan Ahli Sunnah Wal Jamaah. SOKONGAN PADU :>>>Tabung Muallaf 50 Sen Sehari>>>

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.