Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia

Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia

Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia

Tak terfikir gak ni kenapa Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia. Sebut je bio velocity atau BVSM yang lebih dikenali sebagai rakan tidur (sleep mate) wow nak tidur pun kena ada rakan ke ? ya semestinya kerana apa ? kerana tidur nyenyak menjamin kualiti tidur yang sebenar dan kualiti tenaga seseorang ! sebelum ni saya telah banyak mencatatkan mengenai pelapik tilam yang ajaib..

Apa yang ajaibnya ? mmg ajaib anda tengok saja pelapik tilam ini dari jauh dan fokus anda akan merasai gelombang energynya..memang mustahil pada akal manusia sebenarnyaRujuk je lah catatan2 lepas sekiranya ada ingin mencari kebenaran tentang selimut ajaib yang sedang hangat di pasaran.

 

Kenapa Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia ?

Bio Velocity nak cerita panjang2 pun dah byk catatan sebelum ni apa yang penting Pelapik Tilam Bio Velocity yang dipasarkan oleh Sahajidah Hai-O Marketing Sdn Bhd memang tip-top laris di pasaran ketika ini bukan saja untuk pelapik tilam malah digunakan sebagai selimut ajaib ! tapi ingat keajaiban yang terbesar adalah dapat memulihkan penyakit termasuk gangguan-gangguan makhluk halus !

Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia…

Mengikut kajian pemasaran mereka, Bio Velocity laris ketika hari ibu bapa di Malaysia apa bila tibanya tarikh Hari Ibu : 13 Mei 2018 dan Hari Bapa : 17 Jun 2018 ia berlaku saban tahun. Kenapa ? Itulah tanda kesedaran bagi anak mereka apabila melihat ibu bapa mereka telah berusia memerlukan tenaga yang sewajarnya agar dapat bersama2 menikmati kehidupan bersama anak cucu dan cicit mereka.

Kehidupan akan dirasai meriah tambahan pula bila bersama-sama untuk menyambut musim hari raya. Rasa keinsanan itu ada pada anak untuk melihat ibu bapa mereka sihat dan bertenaga dengan hanya membekalkan hadiah istimewa dengan pelapik tilam ajaib BVSM ini.

Kini bukan saja orang buat pelapik tidur saja, sebenarnya serba guna gak..digunakan sebagai pelapik semasa memandu, ketika duduk-duduk menonton World Cup 2018 dan mengikut kesesuaian dan keselesaan untuk guna. Apa yang penting ia dapat memberikan tenaga yang positif dan mengembalikan kepulihan sistem dalam tubuh kita.

Maka, wajarlah kita kalau melihat ibu bapa kita apa kata tahun ni kita cuba berikan hadiah untuk mereka dengan pelapik tilam bio velocity dan anda boleh lihat kesan atau hasilnya kelak.

Ku serahkan kebenaran di sebalik Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia kepada anda semua..

Kaitan Bio Velocity Sleep Mate dan termodinamik

Kaitan Bio Velocity Sleep Mate dan Termodinamik

Kaitan Bio Velocity Sleep Mate dan Termodinamik

Sejauh mana kebenaran yang mengaitkan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) dan termodinamik klasik sehinggakan hasilnya sangat istimewa. Ada yang berpendapat yang mengatakan, konsep Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ini merupakan satu aplikasi (penggunaan) konsep sains termodinamik klasik.

Teknik pemindahan tenaga dari sinaran matahari kepada pelapik tilam tersebut sehingga boleh menusuk masuk ke organ yang berpenyakit dikatakan juga sebagai contoh Prinsip Entrophy Dalam Pemindahan Tenaga. Catatan semalam telah membongkar rahsia Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) bagi terus mendapat kebenaran ! Kali ini pula, kaitan Bio Velocity Sleep Mate dan termodinamik

Penerangan mereka adalah begini :

Apabila seseorang otaknya memasuki frekuensi gelombang menafsirkan gelombang tenaga itu, seluruh dirinya termasuk jasadnya seolah-olah menjadi konduktor (pengalir tenaga) tenaga yang diserap dari sumber matahari itu. Oleh itu tenaga dari ruang-ruang akan dirangsang dan berpindah untuk memenuhi jasad yang umpama ‘kosong’ atau ‘tidak stabil’ (akibat perubahan frekuensi).

Hasilnya seluruh jasad akan menerima tenaga yang tak terhingga banyaknya. Maka, keseimbangan berlaku iaitu cantuman cas-cas dalam diri sama banyak dengan tenaga dipersekitaran. Inilah kesan entrofi pertama yang dibicarakan beberapa pandangan orang sains.

So apa kaitan Bio Velocity Sleep Mate dan termodinamik

Oleh itu, pada organ yang rosak, gelombang tenaga pada frekuensi tinggi. Tenaga hayatnya amat lemah. Ini menimbulkan ‘ketidakstabilan’ atau ‘kekosongan’ pada organ tersebut. Apabila kita menyentuh atau mengarahkan dengan minda untuk pemindahan tenaga penyembuhan, tenaga yang memenuhi jasad perawat dan juga persekitarannya akan memenuhi organ yang rosak dengan spontan (amat pantas) sehingga keseimbangan tercapai. Hasilnya, apabila tenaga hayat penuh, organ akan kembali pulih.

Prinsip Entrofi yang dikombinasi dengan kemahiran kajian tersebut ini adalah kaedah baru yang penyelidik cipta dari ilham yang Allah anugerahkan. Ianya sangat istimewa dan hebat.

Sejauh mana kaitan Bio Velocity Sleep Mate dan termodinamik ini ? tetapi pada hebat saya ada kebenaran yang tersembunyi sehingga dapat menyembuh banyak penyakit dan organ-organ/tulang/tisu dalam tubuh yang rosak dapat dikembalikan pulih yang mematikan akal kita untuk memikirkannya.

BERMINAT UNTUK KETAHUI LEBIH LANJUT Kaitan Bio Velocity Sleep Mate dan termodinamik ? KLIK SINI 
1 2 3 7