Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia

Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia

Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia

Tak terfikir gak ni kenapa Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia. Sebut je bio velocity atau BVSM yang lebih dikenali sebagai rakan tidur (sleep mate) wow nak tidur pun kena ada rakan ke ? ya semestinya kerana apa ? kerana tidur nyenyak menjamin kualiti tidur yang sebenar dan kualiti tenaga seseorang ! sebelum ni saya telah banyak mencatatkan mengenai pelapik tilam yang ajaib..

Apa yang ajaibnya ? mmg ajaib anda tengok saja pelapik tilam ini dari jauh dan fokus anda akan merasai gelombang energynya..memang mustahil pada akal manusia sebenarnyaRujuk je lah catatan2 lepas sekiranya ada ingin mencari kebenaran tentang selimut ajaib yang sedang hangat di pasaran.

 

Kenapa Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia ?

Bio Velocity nak cerita panjang2 pun dah byk catatan sebelum ni apa yang penting Pelapik Tilam Bio Velocity yang dipasarkan oleh Sahajidah Hai-O Marketing Sdn Bhd memang tip-top laris di pasaran ketika ini bukan saja untuk pelapik tilam malah digunakan sebagai selimut ajaib ! tapi ingat keajaiban yang terbesar adalah dapat memulihkan penyakit termasuk gangguan-gangguan makhluk halus !

Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia…

Mengikut kajian pemasaran mereka, Bio Velocity laris ketika hari ibu bapa di Malaysia apa bila tibanya tarikh Hari Ibu : 13 Mei 2018 dan Hari Bapa : 17 Jun 2018 ia berlaku saban tahun. Kenapa ? Itulah tanda kesedaran bagi anak mereka apabila melihat ibu bapa mereka telah berusia memerlukan tenaga yang sewajarnya agar dapat bersama2 menikmati kehidupan bersama anak cucu dan cicit mereka.

Kehidupan akan dirasai meriah tambahan pula bila bersama-sama untuk menyambut musim hari raya. Rasa keinsanan itu ada pada anak untuk melihat ibu bapa mereka sihat dan bertenaga dengan hanya membekalkan hadiah istimewa dengan pelapik tilam ajaib BVSM ini.

Kini bukan saja orang buat pelapik tidur saja, sebenarnya serba guna gak..digunakan sebagai pelapik semasa memandu, ketika duduk-duduk menonton World Cup 2018 dan mengikut kesesuaian dan keselesaan untuk guna. Apa yang penting ia dapat memberikan tenaga yang positif dan mengembalikan kepulihan sistem dalam tubuh kita.

Maka, wajarlah kita kalau melihat ibu bapa kita apa kata tahun ni kita cuba berikan hadiah untuk mereka dengan pelapik tilam bio velocity dan anda boleh lihat kesan atau hasilnya kelak.

Ku serahkan kebenaran di sebalik Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia kepada anda semua..

Kaitan Bio Velocity Sleep Mate dan termodinamik

Kaitan Bio Velocity Sleep Mate dan Termodinamik

Kaitan Bio Velocity Sleep Mate dan Termodinamik

Sejauh mana kebenaran yang mengaitkan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) dan termodinamik klasik sehinggakan hasilnya sangat istimewa. Ada yang berpendapat yang mengatakan, konsep Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ini merupakan satu aplikasi (penggunaan) konsep sains termodinamik klasik.

Teknik pemindahan tenaga dari sinaran matahari kepada pelapik tilam tersebut sehingga boleh menusuk masuk ke organ yang berpenyakit dikatakan juga sebagai contoh Prinsip Entrophy Dalam Pemindahan Tenaga. Catatan semalam telah membongkar rahsia Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) bagi terus mendapat kebenaran ! Kali ini pula, kaitan Bio Velocity Sleep Mate dan termodinamik

Penerangan mereka adalah begini :

Apabila seseorang otaknya memasuki frekuensi gelombang menafsirkan gelombang tenaga itu, seluruh dirinya termasuk jasadnya seolah-olah menjadi konduktor (pengalir tenaga) tenaga yang diserap dari sumber matahari itu. Oleh itu tenaga dari ruang-ruang akan dirangsang dan berpindah untuk memenuhi jasad yang umpama ‘kosong’ atau ‘tidak stabil’ (akibat perubahan frekuensi).

Hasilnya seluruh jasad akan menerima tenaga yang tak terhingga banyaknya. Maka, keseimbangan berlaku iaitu cantuman cas-cas dalam diri sama banyak dengan tenaga dipersekitaran. Inilah kesan entrofi pertama yang dibicarakan beberapa pandangan orang sains.

So apa kaitan Bio Velocity Sleep Mate dan termodinamik

Oleh itu, pada organ yang rosak, gelombang tenaga pada frekuensi tinggi. Tenaga hayatnya amat lemah. Ini menimbulkan ‘ketidakstabilan’ atau ‘kekosongan’ pada organ tersebut. Apabila kita menyentuh atau mengarahkan dengan minda untuk pemindahan tenaga penyembuhan, tenaga yang memenuhi jasad perawat dan juga persekitarannya akan memenuhi organ yang rosak dengan spontan (amat pantas) sehingga keseimbangan tercapai. Hasilnya, apabila tenaga hayat penuh, organ akan kembali pulih.

Prinsip Entrofi yang dikombinasi dengan kemahiran kajian tersebut ini adalah kaedah baru yang penyelidik cipta dari ilham yang Allah anugerahkan. Ianya sangat istimewa dan hebat.

Sejauh mana kaitan Bio Velocity Sleep Mate dan termodinamik ini ? tetapi pada hebat saya ada kebenaran yang tersembunyi sehingga dapat menyembuh banyak penyakit dan organ-organ/tulang/tisu dalam tubuh yang rosak dapat dikembalikan pulih yang mematikan akal kita untuk memikirkannya.

BERMINAT UNTUK KETAHUI LEBIH LANJUT Kaitan Bio Velocity Sleep Mate dan termodinamik ? KLIK SINI 

Di mana kebenaran Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Di mana kebenaran Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Di mana kebenaran Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Apabila pertama kali dengar Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) di panggil juga pelapik tilam ajaib pastinya kita mengatakan ini ‘pembohongan’ tetapi adakah akal kita telah mendapat penyaksian dengan meredah kebenaran terlebih dulu ? Sesuatu perkara atau benda sewajarnya kita benar-benar menyaksikannya dengan ‘ilmu-Nya’ bukan sekadar dengar-dengar dari orang lain. Kalau kita sekadar dengar sahaja tanpa penyaksian dengan ilmu, maka disimpulkan sebagai TIRU bukannya PERCAYA !

Bio Velocity adalah menterjemahkan konsep tenaga yang kita sendiri pun tidak nampak dengan mata kepala,hanya dizahirkan kepada tempat penerima kesan daripada tenaga itu sendiri. Tenaga elektrik setiap hari kita gunakan pun tidak nampak dengan mata kasar, kita hanya nampak atau menerima KESANnya saja..misalnya tenaga itu dihubungkan dengan kipas, maka kita hanya dapat menerima KESAN angin kipas, bila disambung kepada mentol kita menerima CAHAYA yang dapat menerangi dari kegelapan seterunya kita dapat mengenal pelbagai ilmu.

Di mana kebenaran Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ?

Oleh itu, konsep Bio Velocity Sleep Mate ini telah pun dikaji dan dikonsepualkan oleh pakar fizik Professor Edward V.Krizhanovsky dari Rusia telah menjalankan satu kajian klinikal terhadap pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate sejak tahun 2013. Pengkaji mencipta dari ilham yang Allah anugerahkan atas sebab kesungguhan dia untuk membantu.

Kalau nak harapkan kita untuk mengapplikasikan tenaga dengan minda separuh sedar kadang tak mampu pun kerana kita perlu memahami konsep tentang ilmu tenaga,aura dan sebagainya, so lambat citenya kalau kita nak buat applikasikan sendiri. sehingga kita nak faham tentang Prinsip Entrofi (Entrophy) dalam pemindahan tenaga, fizik kuantum dan sebagainya.

Kalau mengikut sains moden dan juga kuno segala-galanya adalah tenaga, matahari adalah gabungan tenaga,manusia terbina dari zarah atom, dan subatomik yang diikat dengan tenaga alam. Dulu-dulu kita dah ada masa belajar….

tenaga matahari—–> tumbuhan berfotosintesis, tukar tenaga cahaya kepada kanji (tenaga kimia).

Kanji dimakan oleh lembu–>lembu dimakan oleh manusia–>manusia mati diurai oleh mikroorganisma—>reput, tenaga terbebas, jadi dunia ini adalah TENAGA yang bertukar-tukar bentuk. Maka apa sahaja benda dalam dunia ni kalau nak ubah perlu ada TENAGA.
Maka, Jasad dan Ruh manusia ini dipegang oleh apa ? Ia dinamakan sebagai Tenaga Hayat (Kehidupan).

Ini yang boleh kita jadi bingung sebab tahu nak kondem “di mana kebenaran Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)” walhal tak faham konsep asalnya sedangkan apabila kita melihat kepada rahsia (disebaliknya), pada tenaga yang mengikat atom-atom yang membentuk protein, DNA, lemak, saraf dan lain-lain pada jasad manusia. dari mana datangnya tenaga hayat tu ? banyaklah sumbernya.

Misalnya makanan, makanan dihadam jadi glukosa dan asid lemak.  Kemudian glukosa akan mengalami metabolime yang dinama pengoksidaan untuk hasil tenaga. Maka, tenaga ini dlm bentuk haba dan tenaga simpanan segera iaitu ATP itu dalam sains ada lagi tenaga ‘mentah’ yang perlu diproses oleh badan (selain tenaga metabolisme tadi).

Ini dipercayai oleh sains alternatif dan semakin dibuktikan oleh saintis moden. Contoh tenaga magnetik aura dari bunga2an, batuan, langit, bumi, bintang, tenaga dari entiti, tenaga dari manusia yang berdekatan (isteri/anak-anak), tenaga dari roh-roh ghaib (orang-orang soleh, nenek moyang).

Begitu juga dengan tubuh kita ni ada pusat tenaga bernama cakera yang boleh memurnikan tenaga ini untuk disalurkan kepada organ-organ yang berkaitan dan organ akan berfungsi pada taham optimun (maksimum) yang diambil dari sumber-sumber tadi. Bila tenaga tu murni dan barulah tubuh manusia berfungsi dengan baik.

Inilah antara salah sebab kenapa dicipta Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) kerana ia sebagai pemudah cara untuk kita terus guna kerana ia gunakan tenaga matahari di waktu pagi dirumuskan dengan garam laut untuk memberi kestabilan badan tubuh kita sebab tu ramai yang leh jadi tenang dan sihat serta tubuh bertenaga apabila guna Bio Velocity Sleep Mate (BVSM).

Di mana kebenaran Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ?

Maka, apbila cukup tenaga baru semua berfungsi baik, otak boleh berfikir cegas, jantung kuat, tulang membesar dan menguat kembali, buah pinggang dapat menapis darah, peparu boleh mengambil oksigen.

Bila semua tu ok , dari segi fiologinya , orang tu dikira masih muda walaupun umur kronologi dah 50 tahun. Umur fisiologi=status kesihatan. Umur kronologi=mengikut tahun masihi/hijrah. Macamana cara untuk kekal begitu ? kenapa organ jadi tua dan akhirnya rosak dan tidak berfungsi?

Sehingga menyebabkan menderita penyakit-penyakit kronik. Sebab tenaga tak cukup untuk maintain hidup ia perlu seimbang yang menjelaskan konsep air,api,angin, tanah dan lain-lain.

Tetapi ada yang lebih penting iaitu cas-cas pada badan, bila ada sesuatu tubuh bertenaga maka ada cas-cas. Cas-cas ini yang sebenarnya nampak sebagai gelombang elektromagnet yang dinamakan aura/chi. Cas-cas yang betul dan seimbang menyebabkan aliran elektrik saraf, gelombang otak, pengecutan otot, denyutan jantung dan pengaliran darah lancar.

Jadi bagaimana pula tenaga boleh hilang dengan banyak dan cas-cas ini terganggu yang mengakibatkan organ-orang sukar berfungsi, rosak dan akhirnya penyakit atau tua.

Tenaga hayat hilang banyak sebab kita leka sehingga melupai segala-galanya, lupa untuk ‘top up’ dan kita banyak melakukan aktiviti yang banyak menghilangkan tenaga atau banyak tarik tenaga contohnya emosi, sangat marah, sangat seronok, sangat teruja, banyak fikir dan sebagainya.

Itulah sehinggakan ketika marah, Islam menganjurkan berwudhu untuk merendahkan suhu. Maka cas melampui akan dikurangkan sehingga memberi tenaga-tenaga yang digunakan untuk mengikat atom-atom tulang, atom-atom sendi, atom-atom organ akan ditarik menyebabkan otot akan lemah, senang koyak, sendi cepat rosak, tulang mudah patah dan reput, tenaga batin pun kurang.

Kalau mengikut pahlawan-pahlawan atau ilmu shaolin kuat dan cukupkan deulu tenaga badan, bila cukup tenaga badan baru dapat kuatkan tenaga fikiran. Bila dah kuat tenaga fikiran baru kuat tenaga spritual, itulah susuan silibus ilmu zaman dulu, jasad kuat, fikiran kuat, spirtual/rohani kuat, makan kuat dan lasaklah seorang manusia.

Kita zaman sekarang sukarlah orang nak buat dan nak capai tenaga asal atau biasa dipanggil Zero point Energy yang mind, spirit manusia ke tahap tenaga tinggi dan mempunyai kebolehan menukar charge tahap super yang semua dapat dikawal oleh minda bukannya nafas seperti tenaga dalam yang boleh dibuat berbaring atas Bio Velocity Sleep Mate, sambil tonton astro…sambil makan kacang.

Bila dah kuasai  minda<—>tenaga hayat max<—->supercharger boleh jadi shape shifter body patah balik muda. Mereka dulu-dulu boleh lancar energy ni satu taman akan blackout, tampar orang jarak jauh dan sebagainya.

Jadi apa nak fikirkan dan hadamkan lagi konsep ciptaan Bio Velocity Sleep Mate ni ? saya telah kupas selapis demi selapis mengenai tenaga atau aura yang berkonsepkan Nur’ al Nur pada catatan lepas.

Di mana kebenaran Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ?

Kesimpulannya, pemahaman konsep itu penting sebelum kita ‘menghukum’ guru saya selalu pesan “Pelajari sebelum menghukumi, kerana itu lebih selamat dan terpuji. Mungkin satu hal telah kamu ketahui, namun banyak hal lain belum kamu mengerti dan fahami”.

Maka ku pulangkan di atas untuk kalian (yang terbanyak) untuk memilih betul atau tidak, di mana kebenaran Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) sekiranya kita melihat atas penyaksian keilmuan yang cukup kita tanpa was-was untuk menempah buat teristimewa ayahanda atau bonda tercinta kalau dulu masa raya dia masih sihat..raya tahun ni dia terlantar di atas katil. Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) amat sesuai untuk golongan mereka untuk memulihkan kesimbangan badan. TEMPAH SEKARANG KLIK DI SINI !

Cara Mudah Dapatkan Bio Velocity Sleep Mate

Cara Mudah Dapatkan Bio Velocity Sleep Mate

Cara Mudah Dapatkan Bio Velocity Sleep Mate

“Tidur Nyenyak adalah petunjuk TERBAIK dalam mencapai tahap KUALITI kehidupan”

Tidur nyenyak kini menjadi impian bagi setiap orang terutama apabila mencapai umur 40 an. Sebelum ini penulis telah bincangkan tentang Selimut Ajaib : BVSM yang dapat memberi kesan yang sangat luar biasa !

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) sebagai pemudah cara memulihkan keseimbangan dan kesihatan dengan memperbetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Pengaruh dari pengaliran tenaga, membolehkan badan kita sihat sehingga mencapai tahap kesihatan paling sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.

Kesannya, apabila bangun daripada tidur, kita berasa lebih cergas dan bertenaga dan mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun serta memberi hidup yang berkualiti. Jika anda mempunyai gangguan tidur sangat bahaya !

Dapatkan Segera ! Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Nampak BIASA, tapi hasilnya SANGAT LUAR BIASA.

Apa kelebihan Selimut Ajaib : Bio Velocity Sleep Mate

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Pernahkan anda mencari jawapan ? Apa itu aura yang sering kita dengar satu dunia ni ? sekurang-kurangnya kita dapat memahami konsep Bio Velocity Sleep Mate yang telah pun dikaji oleh  Professor Edward V.Krizhanovsky dari Rusia pada tahun 2013 yang merupakan seorang pakar fizik telah menjalankan satu kajian klinikal terhadap pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate. Jadi berikan hadiah kepada orang tua atau ibu bapa anda agar mereka sentiasa sihat dan bertenaga yang amat sesuai digunakan orang warga emas

Cara Mudah Dapatkan Bio Velocity Sleep Mate

KLIK DI SINI UNTUK TEMPAHAN SEBAGAI HADIAH ISTIMEWA

UNTUK AYAHNDA DAN BONDA ANDA !

 

Macamana nak faham radiasi

Macamana nak faham radiasi

Macamana nak faham radiasi

Apakah yang dimaksud dengan radiasi?

Radiasi adalah energi yang dipancarkan dalam bentuk partikel atau gelombang. Pengertian tentang radiasi dan gelombang dapat dijelaskan pada kejadian pada gambar tersebut.

Macamana nak faham radiasi ni secara mudah yang kita nampak lah ia merupakan tenaga. Tenaga sebenarnya bersifat ghaib kita hanya dapat melihat kesan/sebab dari sesuatu. Pada asalnya yang menggerakkan batu untuk jatuh tersebut diperlukan tenaga. Itulah yang disebut dalam kitab-kitab terdahulu, tidak bergerak sesuatu zarah itu melainkan dengan izin Tuhan. Pada diri, kita adalah tempat menerima tenaga yang dipancarkan oleh Kudrat Allah SWT.

Baiklah, apa yang kita lakukan pada gambar tersebut ? jika kita melihat pada kolam air tenang yang pada permukaannya terampung beberapa helai daun?

Apabila kita melempar batu ke dalam kolam tersebut. Apa yang kita dapat lihat pada lokasi jatuhnya batu tersebut akan muncul gelombang yang kemudian akan tersebut dalam bentuk lingkaran.

Macamana nak faham radiasi ?

Alunan tersebut adalah gelombang yang memperlihatkan pergerakan energi yang diberikan oleh batu tadi dan energi tersebut tersebar dari lokasi jatuhnya batu ke segala arah. Ketika lingkaran itu terkena daun, daun tersebut akan terangkat naik ke puncak gelombang.

Berdasarkan kejadian tersebut dapat dilihat bahawa untuk mengangkat sesuatu diperlukan energi  Oleh kerana itu, terangkatnya daun memperlihatkan bahawa gelombang mempunyai energi dan energi tersebut telah bergerak dari lokasi jatuhnya batu ke lokasi terangkatnya daun. Hal yang sama juga berlaku untuk berbagai jenis gelombang dan radiasi lain.

Oleh itu, ada disekeliling kita ini ada radiasi positif dan radiasi negatif (bahaya) kajian mencari punca yang dihasilkan itulah menjadi persoalan keilmuan dari pelbagai bidang metafizik.

Zaman teknologi ini yang paling dekat dengan kita adalah radiasi yang berpunca daripada alat elektronik atau gadgets sentiasa di sekeliling kita. Ini belum lagi nak masuk pada benda yang besar-besar seperti menara telekomunikasi, makmal nuclear dan macam-macam lagi kita akan bincangkan nanti. Misalnya dalam rumah, microwave oven, air-conditioner, handphone, television, iPad, computer memang membebaskan radiasi apabila digunakan. Dalam jangka masa pendek tidak membahayakan, tapi dalam jangka masa panjang, mendatangkan kesan negatif atau memerbahaya.

Menurut Izyan Liyana, zaman sekarang kita sukar untuk mendapat tidur yang nyenyak bila peringkat umur 30an atau 40an berbanding orang zaman dulu kerana tubuh kita dihantui dengan radiasi yang menyebabkan tidak stabil sistem jasad kita sehingga menganggu jaringan roh yang mempunyai tenaga yang cukup kuat (akan dibincangkan lagi) atas sebab itu terlampau banyak ciptaan-ciptaan untuk mengawal dan menseimbangkan radiasi buruk itu agar dapat distabilkan seperti pelapik tilam atau selimut ajaib bio velocity sleep mate dicipta untuk mengembalikan tenaga atau aura yang baik dan tidur akan lebih nyenyak dan selesa. Catatan sebelum Zeckry ada tuls berkenaan apakah yang dikatakan bio velocity.

Kesimpulan, radiasi bahaya atau jahat harus dibebaskan atau diseimbangkan dengan cas-cas positif.

Bio Velocity™ Sleep Mate : Mustahil Pada Akal Manusia

 

1 2 3