Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia
Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia

Tak terfikir gak ni kenapa Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia. Sebut je bio velocity atau BVSM yang lebih dikenali sebagai rakan tidur (sleep mate) wow nak tidur pun kena ada rakan ke ? ya semestinya kerana apa ? kerana tidur nyenyak menjamin kualiti tidur yang sebenar dan kualiti tenaga seseorang ! sebelum ni saya telah banyak mencatatkan mengenai pelapik tilam yang ajaib..

Apa yang ajaibnya ? mmg ajaib anda tengok saja pelapik tilam ini dari jauh dan fokus anda akan merasai gelombang energynya..memang mustahil pada akal manusia sebenarnyaRujuk je lah catatan2 lepas sekiranya ada ingin mencari kebenaran tentang selimut ajaib yang sedang hangat di pasaran.

 

Kenapa Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia ?

Bio Velocity nak cerita panjang2 pun dah byk catatan sebelum ni apa yang penting Pelapik Tilam Bio Velocity yang dipasarkan oleh Sahajidah Hai-O Marketing Sdn Bhd memang tip-top laris di pasaran ketika ini bukan saja untuk pelapik tilam malah digunakan sebagai selimut ajaib ! tapi ingat keajaiban yang terbesar adalah dapat memulihkan penyakit termasuk gangguan-gangguan makhluk halus !

Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia…

Mengikut kajian pemasaran mereka, Bio Velocity laris ketika hari ibu bapa di Malaysia apa bila tibanya tarikh Hari Ibu : 13 Mei 2018 dan Hari Bapa : 17 Jun 2018 ia berlaku saban tahun. Kenapa ? Itulah tanda kesedaran bagi anak mereka apabila melihat ibu bapa mereka telah berusia memerlukan tenaga yang sewajarnya agar dapat bersama2 menikmati kehidupan bersama anak cucu dan cicit mereka.

Kehidupan akan dirasai meriah tambahan pula bila bersama-sama untuk menyambut musim hari raya. Rasa keinsanan itu ada pada anak untuk melihat ibu bapa mereka sihat dan bertenaga dengan hanya membekalkan hadiah istimewa dengan pelapik tilam ajaib BVSM ini.

Kini bukan saja orang buat pelapik tidur saja, sebenarnya serba guna gak..digunakan sebagai pelapik semasa memandu, ketika duduk-duduk menonton World Cup 2018 dan mengikut kesesuaian dan keselesaan untuk guna. Apa yang penting ia dapat memberikan tenaga yang positif dan mengembalikan kepulihan sistem dalam tubuh kita.

Maka, wajarlah kita kalau melihat ibu bapa kita apa kata tahun ni kita cuba berikan hadiah untuk mereka dengan pelapik tilam bio velocity dan anda boleh lihat kesan atau hasilnya kelak.

Ku serahkan kebenaran di sebalik Bio Velocity Laris Ketika Hari Ibu Bapa di Malaysia kepada anda semua..

By Muhammad Soulhiey Zeckry

zeckry.net merupakan Rakan Penyelidik Nusantara (RPN) untuk pembangunan dan perkembangan Sains Sosial [Pengajian Islam, Bahasa Arab dan Perundangan Syariah] di Nusantara. [[Perkhidmatan]]Guaman Syarie, Pengurusan Harta Islam, Editorial dan Perujuk Amanah Raya Berhad (ARB). PENAFIAN : Tidak semestinya tulisan dalam laman ini adalah pandangan muktamad penulis. SOKONGAN PADU :>>>Tabung Muallaf 50 Sen Sehari>>>

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.